удоволствието да виждаш по - добре!

`

История

През 2005-ма година „Оптиленс“ ООД отбеляза своята десетгодишнина от появата си на пазара, доказвайки идеалното съчетание от оптика и очен кабинет.

Днес, вече 18 години на пазара, можем да се похвалим с високи стандарти, първокачествена стока, перфектно обслужване и модерна апаратура за изработване на всички видове очила.

Високият професионализъм на оптиците, комбиниран със съвременната апаратура, дава възможност за задоволяване претенциите и на най-взискателните ни клиенти. Предлагаме богат асортимент от рамки за корекционни и слънчеви очила по каталог, както и пълна гама стъкла.

Със задоволство представяме работещите в очния кабинет на фирмата д-р Кръстева и д-р Диманова – дългогодишни специалисти в областта на офталмологията, утвърдени имена в контактологичната практика.

В кабинета се провежда цялостно изследване на рефракцията – късогледство, далекогледство и астигматизъм с помощта на компютърна диагностика и скиаскопия, изследват се очни дъна и очно налягане, проверява се проходимостта на слъзните канали, изследва се цветоусещането, провежда се лечение на възпалителни заболявания и се оказва първа помощ при повърхностни чужди тела.

Нашият кабинет е един от малкото кабинети, където се работи професионално в областта на контактните лещи. Тук се измерват индивидуално параметрите на всяко око, по които се изработват твърдите контактни лещи. Като имаме пред вид голямото разнообразие на пазара от меки контактни лещи, можем да кажем, че именно тук – в очния кабинет на “Оптиленс” ООД – за Вашите очи се подбират тези, които са най-подходящите по размер, хидрофилност и трайност.

Извършва се процесът на адаптация към тези лещи, обясняват се методите на поставяне и сваляне както и начините за привикването към тях.

Кабинетът разполага с всички видове меки и твърди контактни лещи, включително и цветни лещи, аксесоари към тях и разтвори за тяхното съхранение.

Мисия

"Нашата мисия е отражение на ценностите, които ни отличават и ръководят като една успешна компания. Ние от "Оптиленс" ООД се стремим да даваме най-доброто на всеки клиент, чиято душа сме успели да докоснем, осигурявайки му удоволствието да види света около себе си по-ясно и по-чисто дори от въздуха в планините."

Визия

„Ние, от „Оптиленс“ ООД, се стремим да създадем и развием социално отговорен бизнес, надхвърляйки границите, налагани от големите вериги. Да обогатим яркостта на цветовете, до които клиентите ни се докосват, да променим начина им на живот, правейки го по-красив, по-наситен и по-истински.“

Ценности

 • Честност, откритост, уважение - както към нашите клиенти, така и към нашите конкуренти;
 • Лично отношение към клиентите и служителите ни;
 • Първокласно обслужване на клиентите ни;
 • Високо качество на предлаганите продукти и услуги;
 • Социално отговорен бизнес;
 • Приятна работна атмосфера

Цели

 • Да създадем стойност за клиента;
 • Да усъвършенстваме отношенията си с клиентите ни;
 • Да бъдем признати като лоялни конкуренти;
 • Да бъдем вдъхновяващи и иновативни;
 • Да разширим бизнеса си на национално и международно ниво

Мото

„Удоволствието да виждаш по-добре!“